Elektronická dýmka Créavap Gandalf Zebrano E-Pipe 18650

Kód: 42759
6 599 Kč / ks 5 454 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Créavap Gandalf E-Pipe je další povedená série exkluzivních elektronických dýmek s autentickým designem a nejvyšší kvalitou zpracování v podání ručně opracovaného lakovaného dřeva. Každý kus je tak jednoznačný originál s certifikátem, nadchne proto s jistotou každého správného příznivce originálních tabákových dýmek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Coffret E-Pipe Gandalf je série exkluzivních elektronických dýmek s autentickým designem a nejvyšší kvalitou zpracování v podání ručně opracovaného lakovaného dřeva. Každý kus je tak jednoznačný originál s certifikátem, nadchne proto s jistotou každého správného příznivce originálních tabákových dýmek.

Dřevěná konstrukce hlavičky věrně kopíruje tvary větších dýmek typu "GANDALF", na první pohled je tak zcela jasný rozdíl mezi verzemi pro 18350. Tato e-dýmka funguje na principu mechanického módu, nelze tedy regulovat výkon, spoléhá se však na parametry baterie a z tohoto důvodu je určena hlavně pro zkušenější vapery. Ke svému chodu si vystačí s jednou baterií typu 18650, jejíž slot je v těle dýmky elegantně uschován, aniž by ovlivňoval tvar či rozměry. Velkou výhodou je větší baterie a tím delší výdrž na jedno nabití.

Ačkoli přichází dýmka bez atomizéru, nabízí standardní závit 510, nacházející se na boku. Na výběr vám proto dává z nepřeberného množství atomizérů do průměru 22mm, suplujícího troubel. Aby byl zachován vzhled, je však třeba vybrat takový, který je válcovitého tvaru s drip tipem 510. Současně s tělem dýmky totiž získáváte i typický dýmkový náustek, jež váš atomizér transformuje do plnohodnotně vypadající elektronické dýmky.

Parametry
Rozměry hlavičky: 89mm x Ø37mm
Hmotnost hlavičky: xx g (bez baterie)
Závit atomizéru: 510 (doporučený průměr 22mm)
Výstupní napětí: 3,7V
Baterie: 1x 18650 (není součástí balení)
Obsah balení
1x Hlavička dýmky Créavap Coffret E-Pipe GANDALF 18650
1x Dýmkový náustek 510
1x Certifikát
 
 
Balení neobsahuje atomizer a baterii 18650 !

Doplňkové parametry

Kategorie: Créavap (FR)
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.001 kg
? Barva produktu: Hnědá
? Baterie vyměnitelná: 1x18650
? Nabíjení USB: Externí
? Podporovaný odpor VW: od 0,3ohm
? Závit: 510
? Způsob vapování: MTL, RDL

E pipe Dublin Zébrano - Creavap

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: